top of page

ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΦΑΓΗΣ

Ρομποτική τεχνολογία & συστήματα σφαγής κόκκινου κρέατος

Μια βέλτιστη και αποτελεσματική διαδικασία σφαγής έχει ως αποτέλεσμα χαμηλό λειτουργικό κόστος, υψηλή ποιότητα προϊόντος και μέγιστη απόδοση. Είναι σημαντικό τα συστήματα σφαγής να ταιριάζουν στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας

Στην KMSTEEL MANOLOUDIS έχουμε τεχνογνωσία στην πλήρη παροχή γραμμών και μηχανολογικών συστημάτων σφαγής κόκκινου κρέατος  

Για τα σφαγεία βόειου κρέατος παρέχουμε αποτελεσματικά εργονομικά συστήματα για αναισθητοποίηση και σφαγή     

Για τα σφαγεία χοίρων γραμμές παραγωγής προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας  χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και ελάχιστης κατανάλωσης νερού χάρη στον επαρκή αυτοματισμό

Για τα σφαγεία αιγοπροβάτων η εργασία με διαφορετικά είδη ζώων και διαφορετικού μεγέθους στην ίδια γραμμή και κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας ενώ πληροί τις προδιαγραφές σύμφωνα πάντα με τον νόμο περί καλής διαβίωσης των ζώων και άλλες απαιτήσεις έγκρισης για την υγιεινή από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις διεθνείς αγορές

Ταχύτητα & Ακρίβεια

 Γραμμικό ρομπότ 

850-900%

 Μέγιστο εύρος απόδοσης

85-95%

Στη συνεχή πρόοδο των προϊόντων μας και των πελατών που εξυπηρετούμε, για περισσότερα από 40 χρόνια, τροφοδοτούμε την καινοτομία για έναν πιο υγιή κόσμο.

Τοποθετημένο στις συρόμενες πόρτες από ανοξείδωτο χάλυβα του, την υπευθυνότητα και το αίσθημα μάθησης με το οποίο προσεγγίζουμε τα προβλήματα που λύνουμε.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εξελισσόμενη ταυτότητά μας.

Κάντε την τέλεια κοπή με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα γραμμής.

Αυτή είναι η τεχνολογία επόμενης γενιάς, δυνατότητα αύξησης της απόδοσής σας σε αποδόσεις έως και 900 κεφαλές ανά ώρα ανά μηχανή. Και θέτοντας ήδη ένα νέο πρότυπο στην ακρίβεια, την υγιεινή και την αξιοπιστία κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Συνεχίστε να εξερευνάτε το πιο γρήγορο ρομπότ κοπής χοιρινού που κατασκευάστηκε ποτέ.

Η άριστη υγιεινή είναι κρίσιμη για την τέλεια κοπή, χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα συστήματα
αυτο-απολύμανσης και ελέγχου που βρίσκονται τόσο στο πριόνι όσο και στις μονάδες σταθεροποίησης για να εξαλείψει την ανάγκη για περισσότερους ανθρώπους χειριστές. 

Τέσσερα σετ πίδακες υψηλής πίεσης κοντά στην κεφαλή του πριονιού και τους κυλίνδρους ξεπλένουν αυτόματα τα εσωτερικά εξαρτήματα κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε κύκλο κοπής.

Το νερό ταξιδεύει μέσω κλειστών σωλήνων στον κινητήρα του πριονιού, αποτρέποντας την υπερθέρμανση του μηχανήματος ενώ λειτουργεί με απίστευτα γρήγορες αποδόσεις. Τρέχει σε έναν κύκλο κοπής, το κρύο νερό αντλείται σε ένα ειδικό περίβλημα γύρω από τον κινητήρα, στη συνέχεια θερμαίνεται και διοχετεύεται πίσω στο σύστημα απολύμανσης για το πιο υγιεινό ζεστό ξέβγαλμα του πριονιού και των μονάδων σταθεροποίησης.

Η συχνότητα και ο χρόνος που απαιτείται για τις επισκευές μπορεί να μειώσει ή να μειώσει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σας. Δεν φτάσαμε απλώς σε ένα νέο επίπεδο στην ισχύ επεξεργασίας και στην ποιότητα κοπής από τα πιο εμπορικά βιώσιμο ρομπότ. Οι προηγούμενες μονάδες πριονιού απαιτούσαν δοκιμή και συντήρηση του συστήματος λίπανσης του κάρτερ λαδιού που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της λειτουργίας του κιβωτίου ταχυτήτων.

Έτσι, αντικαταστάθηκε με μια στιβαρή σπειροειδή μείωση κεφαλής με γράσο, εξαλείφοντας πλήρως τις βλάβες της αντλίας και τη δοκιμή λαδιού. Και συνδυάζοντας προσαρμοσμένα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα με τον καινοτόμο σχεδιασμό της κεφαλής πριονιού μας, περιορίσαμε με επιτυχία την ανάγκη για προληπτική συντήρηση.

Για να κάνετε την τέλεια κοπή, χρειάζεστε απόλυτο έλεγχο. Τα προηγούμενα γραμμικά ρομπότ χρησιμοποιούσαν ένα περίπλοκο σύστημα με κύλινδρο αέρα για να λειτουργήσουν τη μονάδα σταθεροποίησης, η οποία εμπόδιζε την πλήρη ευθυγράμμιση του σκελετού πριν από την κοπή. Η νέα μονάδα σταθεροποίησης λειτουργεί με σερβοκινητήρα άξονα z και λειτουργεί σε τρία στάδια για να τοποθετήσει το σκελετό πάνω στο πριόνι με μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιοδήποτε άλλο του είδους του. Αφού μετρηθεί το μήκος του σκελετού με μια ελαφριά κουρτίνα, ο μεταφορέας τροφοδοσίας έξω από το μηχάνημα ταιριάζει με την ταχύτητα της γραμμής για ομαλή μετάβαση του σκελετού στο JLR-900. Μεγάλοι κύλινδροι εκτείνονται σε ένα βραχίονα με σερβοκινητήρα, αποτρέποντας οποιαδήποτε κίνηση του σκελετού, ενώ το μετακινούν προσεκτικά προς την πλευρά του πριονιού της μηχανής, καθώς οι διανομείς ποδιών συγκρατούν τις λαβές στη θέση τους και η λαβή σώματος ασφαλίζει το κάτω μισό του σκελετού.

kmsteel_logo 2-1.png
asi-fanuc-logo.png
automation-education-fanuc-logo.png

Καινοτομία & λύσεις για την πρωτογενή βιομηχανία κρέατος

Η τεχνολογία της επόμενης γενιάς προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων για το σφαγείο  χοιρινού κρέατος/χοίρων  βόειου κρέατος/βοοειδή και αρνίσιου κρέατος/αιγοπρόβατα, τα  ρομποτικά συστήματα επιτυγχάνουν την μέγιστη ταχύτητα και παραγωγικότητα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.                    

Εστιάζοντας σε εξατομικευμένες λύσεις με την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια κοπής και την πιο αποτελεσματική χρήση του προσωπικού

Ο εξοπλισμός μας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων και έχει σχεδιαστεί για την καλύτερη δυνατή εργονομία για τον χειριστή ώστε να διασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας

bottom of page